Als jongere krijg je met veel keuzes te maken. Keuzes over je eigen geld verdienen en werk dat bij je past. Of over je recht om een uitkering aan te vragen. Keuzes over een goede opleiding, over hoe je wilt wonen, over hulpverlening. Of misschien zijn er nog andere onderwerpen waar je veel over nadenkt of piekert.
Soms kan het voelen alsof je er helemaal alleen voor staat in al deze grote beslissingen. Als je het fijn vindt dat iemand met je mee denkt en je helpt om stappen te zetten, ben je altijd welkom bij onze jongerencoach Ronald. Ronald gaat direct met jou aan de slag! Dus geen wachtlijsten; geen onkosten.

Ronald Heusschen
Jongerencoach ’t Baken
06-13272438
R.Heusschen@bakenlochem.nl

Onze jongerencoach is er voor de groep jongeren die er alleen even niet uitkomen. Of die jongeren die in een wirwar van ingewikkelde regelingen en wetten tussen wal en schip dreigen te raken. Of de groep die nog niet volledig zelfstandig kan functioneren en niet de juiste instantie of organisatie weet te vinden. Soms kunnen ouders en vrienden helpen en soms is het fijner als iemand anders even (of wat langer) met je meeloopt. De jongerencoach is er ook voor jongeren die de grip op hun leven missen vanwege psychische, sociale of andere belemmeringen.
Onze jongerencoach weet dat het realiseren van toekomstplannen niet altijd vanzelf gaat. Daarom zet hij zich in om jongeren weer grip op de situatie en hun eigen leven te geven, zodat ze zelfstandig verder kunnen bouwen aan hun toekomst.