De uitbraak van het Coronavirus heeft grote invloed op onze hele samenleving. Voor mensen met psychosociale problemen is dit een extra moeilijke tijd. Onzekerheid, angst en minder sociale contacten kunnen deze periode zwaarder maken.

Maak je je zorgen om iemand in jouw omgeving of loop je zelf tegen problemen aan? Deel het met iemand of zoek hulp in de buurt. Kom je er op deze manier niet uit? Dan kun je altijd bellen met 't Baken voor advies of een luisterend oor.

Coronahulp Lochem

Vanaf woensdag 18 maart is er een speciale website voor Coronahulp in de gemeente Lochem in de lucht: www.coronahulplochem.nl. Dit is een site voor en door alle inwoners van de gemeente Lochem. Er is ook een een Facebookpagina: https://www.facebook.com/Coronahulp-gemeente-lochem

De website is een initiatief van Stichting Welzijn Lochem (SWL). De medewerkers van SWL delen informatie waar inwoners en hulpverleners terecht kunnen met hulpvragen. En waar zij ideeen kunnen plaatsen. 

Ben jij enthousiast? Informeer dan ook jouw omgeving over dit initiatief. SWL werkt de website enkele keren per dag bij. Tips zijn welkom via info@welzijnlochem.nl