Woensdag 6 november is een landelijke staking van het basis- en voortgezet onderwijs. Reist uw kind met PlusOV naar en van school? Of doet uw school mee aan de staking? Geeft u dit dan door aan PlusOV.

Met deze oproep aan scholen én aan ouders of verzorgers wil PlusOV voorkomen dat leerlingen op woensdag 6 november naar en van school worden vervoerd terwijl er geen lessen zijn. Ook de chauffeurs willen graag op tijd weten welke kinderen wel of niet meereizen.

Oproep aan scholen

Laat PlusOV zo snel mogelijk weten of uw school meedoet aan de staking. Ook voor uw eigen leerlingen is dit belangrijk om te weten. Dit kan per e-mail via info@plusov.nl.

Oproep aan ouders en verzorgers

Informeer op tijd of uw school meedoet aan de staking. Laat het PlusOV zo snel mogelijk weten wanneer uw kind op 6 november geen vervoer nodig heeft. Dit kan telefonisch op alle dagen van de week tussen 6.30 uur ’s morgens en 22.00 uur ’s avonds, via 088-758 76 55 of per e-mail via info@plusov.nl.

Doet de school niet mee aan de staking, dan hoeft u niets te doen. PlusOV vervoert uw kind dan op woensdag 6 november volgens het normale schema.