Word jij de Social Media Expert van Stichting Welzijn Lochem? Ben jij tussen de 14 en 23 en heb jij komend half jaar 2 uurtjes per week tijd om organisaties te helpen met hun marketing en social media? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar 10 jongeren die vrijwilligersorganisaties willen helpen om hun online reclame te versterken en/of een jongere doelgroep te bereiken. Je krijgt een toffe training Social Media en jongerenmarketing van marketingbureau Tetske Fikst’t en een vrijwilligersvergoeding voor je gewerkte uren. Je vergroot je kennis en je kunt met je hobby een centje bij verdienen. Dat staat mooi op je CV en is vooral ook super leuk!

Coaching

Na de training word je per tweetal gekoppeld aan 1 van de organisaties. Er doen organisaties mee vanuit verschillende invalshoeken. Onder andere politiek, maatschappij, duurzaamheid, sport en welzijn. Deze organisaties hebben allemaal een vraagstuk liggen op het gebied van marketing of social media. Je wordt gecoacht door een jongerenwerker, die je helpt met dit vraagstuk. Voorbeelden van organisaties die meedoen zijn onder andere de gemeente Lochem, Stichting Welzijn Lochem, Lochem Energie en het Stadhuus.

Interesse?

Stuur dan een mail naar jongerenwerk@welzijnlochem.nl of neem even contact op via (0573) 29 70 00.