In het kader van de Week van de Opvoeding houdt ’t Baken op maandagavond 18 oktober de theatervoorstelling ‘Die andere ouders doen ook maar wat’ in de Schouwburg Lochem.

Opvoeden en ouderschap. Er zijn meters boeken over geschreven en iedereen heeft wel een advies. Maar hoe doen we het eigenlijk? Wat gaat er goed en waarin slaan we de plank misschien wel mis? Theatergroep BINT speelt een herkenbare, humoristische en interactieve voorstelling die laat zien hoe ‘we’ dat doen en volhouden, dat opvoeden. Verwacht geen tips en adviezen, maar een eerlijk en ontwapenend gesprek.

De voorstelling is voor ouders die:

  • al heel goed zijn in opvoeden;
  • of heel goed zouden willen zijn;
  • die mee moeten van hun partner;
  • die willen lachen om zichzelf (en om anderen);
  • en voor iedereen die gewoon heel nieuwsgierig is!

Meld je aan

Wil je deze voorstelling bijwonen? Meld je dan aan via mail_baken@lochem.nl. De voorstelling begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Denk er aan dat je een vaccinatiebewijs of negatief testbewijs moet kunnen tonen.

Verder in de Week van de Opvoeding

Dit jaar vindt de Week van de Opvoeding plaats van 4 tot 10 oktober. ’t Baken brengt met een aantal partners tijdens deze week iedere dag een digitale nieuwsbrief uit met nieuws, tips en ervaringsverhalen rondom opvoeden. Wil je deze tussen 4 en 10 oktober iedere dag in je mailbox krijgen? Meld je dan even aan via mail_baken@lochem.nl!

En natuurlijk neem je op zondag 10 oktober een kijkje op het Ouder&Kind Festival bij beleefboerderij De Kleine Carrousel, georganiseerd door #Opladers en de Lochemse Mama’s!