23 november

Wat zijn uw woonwensen? Ze staan centraal in de nieuwe peiling onder leden van het digitaal inwonerpanel ‘Lochem Spreekt’. Als panellid kunt u de vragenlijst online invullen. U kunt meepraten in het panel door u aan te melden. Meedoen aan dit onderzoek kan tot en met 10 december.

Heeft u bijvoorbeeld zorg nodig aan huis? Overweegt u te verhuizen? Welke nieuwe woonvormen spreken u aan? Kennis van uw woonwensen is belangrijk om te bepalen aan welk soort nieuwbouw behoefte is. De resultaten geven ook een beeld van wat er nodig is om een aantrekkelijke woongemeente te blijven.

Fijn als u meedoet!

Iedereen vanaf 16 jaar die in onze gemeente woont, werkt en/of onderneemt, kan meedoen aan Lochem Spreekt. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter!

Hoe werkt het?

Als u zich heeft aangemeld op www.lochemspreekt.nl, dan ontvangt u binnen enkele dagen een e-mail met een link naar het onderzoek. Als panellid ontvangt u gemiddeld 4 keer per jaar een korte online vragenlijst. Invullen is gemakkelijk en kost u per keer ongeveer 5 tot 10 minuten. Per keer beslist u of u wilt meedoen. U ontvangt altijd als eerste de uitkomsten van het onderzoek per e-mail. En u hoort wat de gemeente daarmee doet.