Dit is de officiƫle internetsite van 't Baken. 't Baken is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Afhandeling binnengekomen berichten

Uw vragen via deze website worden via formulieren naar onze organisatie gestuurd. Aan de hand van richtlijnen bepalen we of uw aanvraag geregistreerd wordt. Is dat het geval dan ontvangt u binnen 5 dagen een ontvangstbevestiging per post. Wordt uw aanvraag niet geregistreerd dan wordt deze doorgestuurd aan de behandelend ambtenaar. In dat geval ontvangt u uiterlijk binnen drie dagen een reactie van deze ambtenaar. Dit kan zijn in de vorm van een (definitief) antwoord of een ontvangstbevestiging met vermelding van de te volgen stappen en vermoedelijke afhandelingtermijn.

Gemeentelijke regelgeving

Via de website van gemeente Lochem kunt u toegang verkrijgen tot de centrale regelingenbank waarin u alle officiƫle regelingen, waaronder verordeningen en beleidsnotities van de gemeente aantreft.

Copyright

De informatie op deze website is openbaar. 't Baken heeft, veelal, het auteursrecht op informatie, foto's, logo's en andere beeldmerken die op deze website gepubliceerd staan. Indien u daarvan gebruik maakt, vermeld u dan waar deze informatie vandaan komt.