Op de websites Voor Jonge Helden en Achter de Regenboog vinden kinderen veel informatie en tips. Ook voor ouders staat er informatie.

Achter de Regenboog organiseert ook kinderweekenden. Kinderen verwerken dan het verlies met elkaar. Of bel, e-mail of chat met De Luisterlijn.

Blijft het moeilijk? Neem contact op met Het Baken voor hulp en advies.

Toon organisaties

Praktijk Het Baken

Praktijk Het Baken helpt ouders op koers te blijven bij de opvoeding van hun kind(eren). Ook zet Het Baken licht op psychische problemen van volwassenen en kinderen. Diverse soorten behandelingen.

Burglaan 41 A
7314 BK Apeldoorn
06 43 23 54 28

Achter de Regenboog

De Luisterlijn

Dag en nacht een luisterend oor

088 076 70 00

Voor jonge helden - overlijden van een dierbare

Praat over uw gevoelens met familie en vrienden. Of bel, mail of chat met De Luisterlijn. Hier vindt u dag en nacht iemand om mee te praten.

Op de website van het Landelijk Steunpunt Verlies (LSV) staat veel informatie. U vindt er adressen waar u terecht kunt voor ondersteuning.

Après Rouw- en verliesbegeleiding en Irma Wagenvoort bieden begeleidingsgesprekken aan. Of neem contact op met ‘t Baken voor hulp en advies.

Toon organisaties

Après Rouw- en verliesbegeleiding

Veenweg 7
7241 RC Lochem
06 51 06 11 76

Irma Wagenvoort - bij leven en sterven, begeleiding in de laatste levensfase, bij rouw en verlies, Sensi-therapie

De Bakkerij 45
7245 AZ Laren
06 81 18 82 90

Landelijk Steunpunt Verlies (LSV)

De Luisterlijn

Dag en nacht een luisterend oor

088 076 70 00

Op de website van het Nibud vindt u informatie over inkomen na het overlijden van een partner.

Verzorgt u een kind of bent u (deels) arbeidsongeschikt? Dan krijgt u mogelijk een nabestaandenuitkering. Op de website van de Sociale Verzekeringsbank staat informatie.

Is na het overlijden van uw partner uw inkomen lager? Misschien krijgt u toeslagen. Zoals zorgtoeslag of kindgebonden budget. Kijk op de website van de Belastingdienst voor meer informatie.

Bij het Budgetadviescentrum Lochem (B€L) kunt u terecht met al uw vragen over geld en budgetteren. Ze helpen ook bij het aanvragen van toeslagen en regelingen.

Kijk ook op Check waar je recht op hebt of u in aanmerking komt voor een regeling of toeslag van de gemeente Lochem. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met 't Baken.

Toon organisaties

Budgetadviescentrum Lochem (B€L)

Contactpersoon: Anja Rouwenhorst

0573 29 70 00

Gemeente Lochem - check waar je recht op hebt

Nibud - inkomen na overlijden partner

Sociale Verzekeringsbank - nabestaandenuitkering

Belastingdienst - toeslagen

0800 05 43